Practice Being Precent

Dig og din passion

Mental bevidsthed – The power of now.

Verdensmestrene behøves ikke at læse det her – de ved det – for ellers var de slet ikke blevet verdensmestre.

For at kunne navigere med udsigt til succes, både med en selv – og med det man nu har sat sig i hovedet, er man nødt til at være til stede i nuet. Man skal være kongruent. Kongruens vil her sige at der er overenstemmelse imellem det indre og ydre.
Inkongruens er ”døden” - 90% af alt foregår i underbevidstheden.

Ubevidst inkongruens er den visse ”død” . Og når jeg siger den visse død - så er det fordi man opfører sig som "En hund i et spil kegler" Det værste - man ved det ikke selv. Vi bruger normalt kun de 10% af vores mentale kapacitet - dvs vi har 90% i reservekapacitet til fri rådighed, hvis vi ellers er i kontakt med  os selv. En rigtig dejlig tanke – men også skræmmende. Det er et wake-up call som vi bare skal have med, hvis vi vil have en chance i konkurrencen.

Hvis du siger en ting, gør og siger en anden ting og føler en tredje ting.

Tro mig – det kan du ikke skjule. Om ikke andet så fanger andres underbevidshed det, eller giver dem en følelse af at her er der noget galt. For slet ikke at snakke om dem som bevidst fanger det ubeviste og bruger det strategisk imod dig.

Vi er alle født unikke - De fleste af os ved det bare ikke - Sådan lige af os selv- Det er Guds gave !
Det er bare ikke alle som er bevidste om det - ca.80% ved det ikke.
Husk at man kun kan arbejde med det, som man er bevidst om. Derfor gælder det om at få din eller dine unikke sider op til overfladen – hurtigst muligt. Så får du mere styr og ro på dig selv – Det vil give dig drive  - Og du vil tilhøre gruppen som inspirerer andre.

Hvad er det du vil med dig selv ?

-Hvad vil du opnå ?
-Hvad vil du se når du nået målet?
-Hvad vil du føle  når du når målet ?
-Hvad vil du vide at du nu ved, når du når målet ?
-Hvordan ved du – at du har nået målet ?

Man kan alt.! - Ja men vil man det ?

Så vær dig selv – og vær glad for det
hvis du så ikke er helt glad ved det du ser og hører – må du arbejde på at få justeret dig. Start nu !

Den gode nyhed – Du kan finde alt det du skal bruge inde i dig selv.
Den største del af vores mentale kapacitet ligger i det ubevidste eller underbevidstheden. ca. 90 %

Det irationelle er både styrken og svagheden. Tænk på mønten med to sider eller symbolet yin og yang.
Vores underbevidsthed er sådan en slags omvandrende kæmpe harddisk – som tager alt ind – og jeg mener alt med og uden filter– husk på det når du ikke ved hvor du har noget bestemt fra. Det kan være en underlig følelse, nogle tanker osv. Du er skal bare være bevidst om hvad du liggende på denne harddisk – Og ikke mindst hvordan din computer fortolker tingene – samt hvor det ligger henne. Det skulle gerne være din personlige Ram (også kaldet det rationelle jeg som styrer.) Hvis det kun er harddisken som styrer - er du på autopilot, et siv for vinden, eller et skib uden kompas.

Masser af selvsnak – Bliv god til at lytte til din egen selvsnak- Lyt Højt - Lyt Højere !
Det er det irationelle – der kan bygge dig op til det helt ukikke - hvis du er i kontakt med det – men det ødelægger måske også det som du har bygget op hvis du ikke er i kontakt med det, og har lidt styr på hvad der foregår i dit hoved. Så lyt og tal ordentlig til dig selv – du vil få det 10 gange tilbage

Find ind til din passion – det er her dine skjulte talenter ligger ”Gemt og måske glemt”

Find dine skjulte talenter ”lyt højt” Det er ikke talenter som bare dukker op af ingenting. – de har altid været der – Du har bare ikke lyttet højt nok - ind til du en dag, måske er det i dag du bliver bevidst om at det hele bor inde i dig ?

Faktisk ikke så svært – for dig selv at finde ud af, Lyt til dit selv – Mærk efter – hvis du ved hvad det er. Jeg havde personligt helt ubevidst fået slukket for kontakten i mange år. Det har kostet mig noget tid og nogle spildte resourcer.


Vær eller bliv bevidst om det som du bare elsker at lave – Det som du gør gang på gang – sådan helt af dig selv. Det du brænder for. Det er dig selv – hvis du ellers giver dig selv lov, til at være dig selv.   Hvis ikke – er det spild af talent.

 

Din bedste ven - er dig selv - det har intet med egoisme at gøre - nærmest tvært imod

Stol på den repons dit selv giver dig – den guider dig af et godt hjerte, tag stilling til responsen og handel derefter. Når du først bliver god til at høre efter hvad din indre stemmer siger - Har du fundet din bedste ven. Det er lidt spouke - men rigtigt.

Lad være med at focucere for meget  på det du ikke kan – men derimod på lige netop det du kan eller interesserer dig.  Det respekteres af alle.

Er du den du siger eller giver udtryk for at du er, hvor autentisk er du ? Det vil sige - Kan jeg stole på dig !
Hvis jeg spørger dig – kan du så svare – sådan lige fra hoften og helt *)autentisk:
Hvem er du ?
Hvad kan du ?
Hvad vil du ?

Og så det sidste – vær ærlig – du kan hverken narre dig selv eller andre, men slet ikke dig selv !

 Hvis du får det her på plads er du klar med 1 af tre brikker i pindsvine konceptet - Passionen